Două autoturisme, făcute praf în Micălaca

0
561

Două autoturisme, unul marca BMW, celălalt marca Dacia Logan, au avut ghinionul să se lovească puternic noaptea trecută. Accidentul dintre cele două s-a petrecut în Micălaca, în jurul orei 21:30.
Pentru că nu am reușit să aflăm exact în ce fel de circumstanțe s-a petrecut accidentul, povestea a rămas la latitudinea martorilor. Astfel, există două variante.
Prima este aceea în care șoferul Loganului este vinovat. Acesta, conducător auto cu numere de Bihor, ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului din direcție viaductului, pe când șoferul mașinii marca BMW ar fi circulat regulamentar și se afla la ieșirea din sensul giratoriu.
Cea de-a doua variantă este aceea că: mașina marca Logan venea de fapt dinspre sensul giratoriu, pe când autoturismul marca BMW venea de sub viaduct, lovind primul autoturism din partea dreapta, acesta ajungând în final într-un stâlp.
Cu toate că nu am reușit să aflăm cine a fost de vină, am aflat că toți cei implicați în accident au scăpat doar cu o sperietură groaznică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.