Coperta volumLa Pecica va avea loc, sâmbătă, o dublă lansare de carte, cele două cărți având ca tematică generală natura, respectiv natura din zona Mureșului. Astfel, la ora 15, pecicanii sunt invitaţi să fie prezenți în sala festivă a Şcolii Gimnaziale nr. 2, la această lansare de carte absolut inedită.
Profesorul (pensionar) Ioan Mol­do­van şi nepotul său, biologul Cristian Bodi Moldovan vin în faţa publicului cu două volume editate sub egida Consiliului Local Pecica, marcând şi în acest an Ziua Mondială a Mediului (5 iunie) prin apariţii editoriale.
Este vorba despre volumul „Pecica şi farmacia sa verde”, o descriere a plantelor medicinale şi aromatice din zona oraşului și volumul intitulat „Pécska és a Maros“ – care este varianta în limba maghiară a volumului „Pecica şi Mureşul”, volum editat anul trecut.
Acesta este al treilea an în care cei doi autori editează, cu sprijinul Consiliului Local, volume despre bogăţiile naturale din zonă. La eveniment sunt aşteptaţi toţi pecicanii interesaţi de mediul în care trăiesc.

Recomandările redacției