Nici un weekend nu trece fără ca măcar o femeie să sune la poliție și să își denunțe concubinul, ori persoana cu care a avut un trecut. Ca de fiecare dată, bărbații au fost din nou conduși de alcool și și-au amenințat partenerele. 

Acum, cu ocazia sărbătorii care a fost duminică, două femei au fost nevoite să sune la numărul unic de urgență 112 pentru că aveau de a face cu violență din partea partenerilor. 

În locul mărțișoarelor, bărbații au ales să le facă niște cadouri mai speciale celor două femeie. Primul caz a fost unul la care s-au prezentat polițiștii Secției 7 Rurală Lipova. Ei au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Zăbrani. Acesta, la data de 1 martie a.c., pe fondul consumului de alcool, și-ar fi amenințat soția cu acte de violență.

Câteva ore mai târziu, în seara aceleiași zile, un bărbat de 37 de ani, din Arad a avut ieșiri violente. Acesta și-a lovit fosta soție cu palma peste față. Nici el nu a scăpat și, tot în loc de mărțișor, pe numele lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu de polițiștii Biroului de Ordine Publică. De asemenea, pe numele bărbaților agresivi au fost întocmite dosare penale.

Recomandările redacției