Două femei din Arad au primit amenințări și lovituri în loc de mărțișoare

0
439

Nici un weekend nu trece fără ca măcar o femeie să sune la poliție și să își denunțe concubinul, ori persoana cu care a avut un trecut. Ca de fiecare dată, bărbații au fost din nou conduși de alcool și și-au amenințat partenerele. 

Acum, cu ocazia sărbătorii care a fost duminică, două femei au fost nevoite să sune la numărul unic de urgență 112 pentru că aveau de a face cu violență din partea partenerilor. 

În locul mărțișoarelor, bărbații au ales să le facă niște cadouri mai speciale celor două femeie. Primul caz a fost unul la care s-au prezentat polițiștii Secției 7 Rurală Lipova. Ei au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Zăbrani. Acesta, la data de 1 martie a.c., pe fondul consumului de alcool, și-ar fi amenințat soția cu acte de violență.

Câteva ore mai târziu, în seara aceleiași zile, un bărbat de 37 de ani, din Arad a avut ieșiri violente. Acesta și-a lovit fosta soție cu palma peste față. Nici el nu a scăpat și, tot în loc de mărțișor, pe numele lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu de polițiștii Biroului de Ordine Publică. De asemenea, pe numele bărbaților agresivi au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.