Se spune că atunci când ai suflet de copil reușești orice îți pui în minte. Două fetițe dintr-o localitate din Arad, Rania și Iza au vrut să dea o mână de ajutor și să străngă bani pentru o fetiță cu grave probleme de sănătate. Așadar, au cules nucile din curte și au ieșit cu ele în fața porții la vânzare. Bănuții strânși din vânzarea nucilor vor fi donati către o fetită din  Cermei bolnavă, aflată  în scaun cu rotile.  Se pare că fetele au vizitat aceasta familie de mai multe ori și au îndrăgit fețița bolnavă iar în urma acestor vizite s-au decis să facă acest gest iar din banii adunați să îi cumpere pampers acestei fetițe de 6 ani, care a devenit prietena lor.

   ,,Vă ador dragelor,  sunteți minunate, felicitări părinților pentru că vă îndeamnă și va învață că e bine sa dăruiești din suflet pentru suflet, pentru alți copilași care nu au”, spunea femeia care a făcut postarea pe facebook.

Pe micuțe le găsiți la Somoschieș, nu ezitați să vă opriți un moment din drumul vostru și să le ajutați în demersul lor.

sursa foto: facebook

Recomandările redacției