Două medalii de argint pentru atletismul arădean la naționalele indoor

0
250

Sala de atletism „Ioan Soter” din Complexul Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti a găzduit finala campionatului naţional indoor, iar Aradul a pus mâna pe două medalii de argint.
Bocsiganul Andrei Gag, în prezent legi­timat la CSM Bucureşti, a încheiat pe locul secund concursul de aruncarea greutății. Aflat la primul concurs din acest an, Gag a aruncat bila de 7,26 kilograme la 19,44 metri. „Speram să arunc mai bine, să mă mișc mai bine, dar având în vedere că vin după o accidentare, a fost destul de bine. Nu a fost rezultatul dorit, dar vin după o perioadă de cinci săptămâni de pauză. Pentru mine urmează o perioadă de pregătire, iar apoi competițiile în aer liber. Dacă voi fi 100% sănătos, cu siguranță voi realiza baremul pentru Tokyo!”, a spus atletul arădean.
Tot vicecampion național a ieșit și Nicolae Marian Coman, dar la cursa de 1500 metri. Cu timpul de 3:52.96, sportivul legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Arad și CSM Craiova a fost devansat doar de Adrian Garcea (CS Pandurii Tg. Jiu – timp 3:48.84).
Fostă componentă a CSU Arad, Roxana Elisabeta Bîrca a luat „aurul” în două probe, cea de 1500 și 3.000 de metri. Valoroasa atletă are o singură legitimare acum, la CSA Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.