Două persoane au murit în urma unui incendiu la Andrei Șaguna

0
743

O mare nenorocire a avut loc în localitatea Andrei Șaguna. Un cuplu de bătrâni, în vârstă de aproximativ 75 de ani, au murit în urma unui incendiu. Acesta a fost observat și anunțat foarte târziu, ceea ce a dus la acest eveniment tragic.

Vineri, 23.10.2020, în jurul orei 23:45, două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad formate din un ofițer și 10 subofițeri cu sprijinul unui echipaj SAJ, au intervenit în localitatea Andrei Șaguna pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuință particulară.

Incendiul a fost observat  foarte târziu fiind anunțat la 112 de către vecini astfel.  La sosirea echipajelor de intervenție acesta se manifesta generalizat la întreaga construcție, casă de locuit.

După pătrunderea în interior a echipelor de recunoaștere și căutare au fost găsite două  victime, un bărbat și o femeie, având vârsta de aproximativ 75 ani. Din  nefericire, amândoi erau deja decedați.

Incendiul a fost stins după aproximativ două ore de intervenție.

Cauza probabilă a incendiului a fost un  scurt circuit electric provocat de un aparat electric cu defecțiuni , cel mai probabil un frigider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.