UPDATE2: În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că ocupanții autoturismului sunt doi bărbați, de 35 de ani, din Curtici și 24 de ani, din Sântana. De asemenea, s-a constatat că bărbatul de 35 de ani ar fi condus autoturismul și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza vitezei excesive. De asemenea, conducătorul auto nu avea dreptul de a conduce.

UPDATE: Din primele cercetări, un autoturism s-ar fi deplasat pe DJ 792C, la aproximativ 4 km de intrarea în localitatea Curtici și ar fi părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de înaltă tensiune, răsturnându-se în șanțul de lângă carosabil.
Urmare a impactului, autoturismul ar fi luat foc, arzând în totalitate.
În urma stingerii incendiului, în autoturism au fost găsite două cadavre carbonizate.
Circulația este la acest moment (n.r. – ora 21.45) blocată pe ambele sensuri de mers.
Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea celor două cadavre, precum și pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

 

Accidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 20.30. Se pare că un autoturism care se deplasa pe DJ792C, s-a răsturnat și a luat foc. În momentul sosirii celor 4 echipaje de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Arad, 1 echipaj de stingere, 1 echipaj de descarcerare și 2 SMURD, autoturismul ardea generalizat.
După lichidarea incendiului au fost găsite 2 victime, decedate.

Recomandările redacției