Update: Din primele cercetări la fața locului polițiștii au stabilit că astăzi, în jurul orei 19.05, un arădean de 45 de ani a condus un autoturism pe DJ 709, dinspre Șiria către Horia. La km 14+870 m, pe fondul unei depășiri neregulamentare a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 ani, din Șiria.

În urma coliziunii ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă; a fost rănit grav un minor de 16 ani și rănit ușor un tânăr de 21 ani, ambii pasageri pe bancheta spate în autoturismul responsabil de eveniment.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Update 19:45- Celelalte două persoane implicate în accident sunt de fapt doi bărbați. Ambii refuză să fie transportați la spital. 

Update 19:40- Cele două victime au fost extrase, sunt preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. Acestea urmează să fie transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Arad.

Un accident rutier a avut loc pe drumul ce unește Horia de Șiria. Este vorba despre două autoturisme care au întrat în coliziune și au ieșit de pe partea carosabilă. Accidentul s-a soldat cu două victime încarcerate.
Primul a fost un bărbat care a și fost scos dintre fiarele mașinii la scurt timp după ce au ajuns echipajele de descarcerare la locul accidentului.
În sprijin au mai mers SMURD TIM Arad și EPA Vladimirescu cu 8 subofițeri, un medic și un asistent, o ambulanță al Serviciului de Ambulanță Județean și SVSU Șiria.

Recomandările redacției