Hoții încearcă din greu să fure direct din bancomate. Noaptea trecută, încă un bancomat a fost distrus de aceștia în încercarea lor de a face rost de bani. De această dată însă, hoții au fost destul de profesioniști și au știut exact ce au de făcut. Înarmați cu spray, ei au reușit să scape de camerele de filmare și au plecat cu casetele de valori din bancomat în care se aflau banii. 

„În această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote.
La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, a declarat Adina Aconstantinesei, Purtător de Cuvând IPJ Arad.

 

Foto: Claudia Gavra

Recomandările redacției