Două puncte pierdute la ultima fază: Gloria Lunca Teuz Cermei – Unirea Alba Iulia 2-2

0
434

Cermeiul a fost aproape de a șaptea victorie consecutivă, dar „sămădăii” nu au reușit să-și păstreze avantajul de 2-0, fiind egalați în minutul 90+4.
Gazdele au deschis scorul în minutul 17: Deta a fost faultat în careu de Potopea, iar Nistor a transformat lovitura de la 11 metri cu toată opoziția portarului Sporea, care a ghicit colțul. Până la finalul primei părți s-a jucat pe contre, dar niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie. Fostul utist Paul Păcurar a cerut penalty după un duel cu Varga, dar arbitrul Kemenes nu a fost de acord.
Tot Cermeiul a înscris prima și în repriza secundă: Vezan i-a oferit o pasă de maestru lui Capătă, iar acesta i-a suflat balonul lui Sporea și a trimis în plasă din 3 metri și meciul părea că se îndreaptă spre un nou succes cermeian.
Oaspeții au preluat mai apoi
inițiativa și au redus din diferență în minutul 68, când Vitinha a centrat de pe stânga, iar David a marcat cu capul din 7 metri în stânga lui Gârlea. Până la final, Gârlea a avut câteva intervenții excelente în fața lui David sau Selagea, dar până la urmă „alb-negrii” au reușit egalarea. În minutul 4 al prelungirilor, Vitinha a centrat de pe dreapta, David a reluat cu capul, Gârlea a respins până la Selagea care a trimis în plasă de la colțul lung.
Cele două puncte pierdute pe final, combinate cu victoriile celor de la Cugir și Crișul, coboară Cermeiul pe poziția a patra, la egalitate cu locurile 2 și 3, însă cu un gola­veraj mai slab. Elevii lui Radu Anca încheie turul chiar pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir, săptămâna viitoare.
Formații:
Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Sabău – Tănase, Vezan (Mihuța 82) – Mager, Vlad (Prună 61), Deta (Lupșe 80) – Capătă (Matiș 74)
Unirea: Sporea – Morar (Oara 8), Potopea, I. Grozav, Vitinha – Al. Giurgiu – Tat (Goguța 73), Selagea, P. Păcurar, Mureșan (David 59) – Davidaș.
Arbitri: Norbert Kemenes (Baia Mare) – Tamas Kopriva, Zsolt Kopriva (Ambii Satu Mare)
Observatori FRF: Ionel Poclid (Timișoara), Vasile Balaj (Drobeta Turnu Severin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.