Două reprezentații ale spectacolului Iubirea la oameni

0
242

La sfârșitul acestei săptămâni,  Teatrul  Clasic ,,Ioan Slavici” Arad îi așteaptă  pe iubitorii de teatru cu două reprezentații ale spectacolului  Iubirea la oameni, de Dmitri Bogoslavski. Traducerea în limba română este realizată de Raluca  Rădulescu, regia  poartă semnătura lui Vlad Massaci, iar scenografia îi aparține  lui  Andu Dumitrescu.
Dramaturg, actor și regizor, Dmitri Nikolaevici Bogoslavski s-a născut în anul 1985 și este absolvent al Academiei Naționale de Arte din Minsk, Republica Belarus. Piesele sale de teatru au fost deja montate la Centrul Bielorus de Dramaturgie și Regie (2008-2009), Teatrul „Evgheni Mironov” (2010),  Teatrul Bielo­rus de Stat pentru Tineret (2011).
Regizorul montării de la Arad, Vlad Massaci, transmite publicului  următoarele cuvinte: „Dacă te uiți la știrile de la ora cinci și afli că șeful de post din satul cutare s-a spânzurat după ce și-a omorât femeia care îl înșela cu fantoma fostului soț pe care ea la ucis, o să clatini din cap și o să înjuri goana după senzațional a televiziunilor. Dacă o să vezi la teatru asta, o să vezi fărâme de viață descrise cu acuratețea unei partide de șah. Asta e încercarea noastră pentru această seară.Vizionare plăcută!”.
Iubirea la oameni este cea mai nouă producție a teatrului arădean și cea de-a doua premieră a stagiunii 2016-2017. Spectacolul   a avut premiera pe țară vineri, 11 noiembrie 2016,  și îi are în distribuție pe actorii Zoltan Lovas, Carmen Vlaga Bogdan, Oltea Blaga, Andrei Elek, Liliana Balica, Mariana Tofan, Alex Mărgineanu, Cecilia Lucanu Donat, Robert Paviscits și Roxana Sabău.
Spectatorii  care  nu au reușit să ajungă la premieră sunt așteptați în acest weekend la teatru, unde sunt programate două reprezentații ale acestui spectacol; prima reprezentație va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, iar cea de-a doua duminică, 4 decembrie. Ambele reprezentații au loc la Sala Studio, de la orele 19,00.
Biletele se pot procura de la agenția teatrului sau  online, accesând platforma www.biletmaster.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.