Două reprezentații de succes, la final de săptămână

0
431

Avem parte de un veritabil recital de actorie al acestui artist special care găsește pentru fiecare situație tonul adecvat, forma potrivită de individualizare a situației dramatice, a salturilor temporale.” Sunt cuvintele pe care criticul de teatru Mircea Morariu le folosește atunci când descrie prestația actoricească a lui Ovidiu Ghiniță în spectacolul “Tatăl”, în regia lui Radu Iacoban, spectacol pe care arădenii îl pot urmări sâmbătă, 2 februarie, de la ora 19.00 și duminică, 3 februarie, de la ora 17.00, pe scena sălii Studio a Teatrului Clasic “Ioan Slavici”.

Ultimul spectacol al acestei săptămâni este una dintre cele mai longevive producții arădene. Este vorba despre one-man show-ul “Apropo, ați chemat pompierii?”, un concept de Liana Didilescu, care îl are ca protagonist pe actorul Zoltan Lovas. Reprezentația este programată duminică, 3 februarie, de la ora 19.30, în sala mare a TCISA.

Biletele pentru spectacolele din cadrul proiectului “Luna plină de teatru” pot fi achiziționate fie de la casieria TCISA. Costul biletului pentru fiecare reprezentație este de 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.