Seria evenimentelor Teatrului de Vară continuă cu spectacole deosebite în perioada următoare. Miercuri, 19 iunie pe scena teatrului vor urca actorii Doina Teodoru, Anca Sigartău, George Constantinescu și Paul Ipate, pentru a juca cunoscuta piesă „Cum se face“.

Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă este o comedie despre viața oamenilor de teatru. Spectatorii vor putea afla ce simt actorii, în același timp piesa reușind să îi facă pe aceștia să reflecteze asupra carierei pe care o alegem în viață.

Spectacolul de miercuri va începe la ora 20.00, la Teatrul de Vară.

Spectacolul „Insomniacii“ este programat pentru data de 10 iulie. În distribuție – Leonid Doni, Adrian Văncică şi Marius Chivu. Comedia „Insomniacii” prezintă trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința acestora este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, despre naivitate, nebunie și dragoste. Piesa este comică și dramatică în același timp. Și această piesă se va juca tot de la ora 20.00

Prețul unui bilet este de 5 lei. Biletele pot fi cumpărate, înainte de spectacol, în intervalul orar 17.00 – 20.00, de la Centrul Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16).

Recomandările redacției