A apărut o nouă modificare în structura circulației pe străzile din Arad. Astfel, două străzi cunoscute îți vor schimba prioritatea în zilele care urmează. Este vorba despre strada Bihorului și strada Nelu Aristide Dragomir, toate acestea întâmplându-se cu scopul de a avea o mai bună desfășurare a circulației în acea zonă. 

„În ședința Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din Municipiul Arad de astăzi, a fost aprobată o modificare de prioritate ce va fi implementată săptămâna viitoare, modificarea vizând zona Podgoria-Piața Caius Iacob.

Străzile afectate de această modificare sunt strada Bihorului și strada Nelu Aristide Dragomir (trecerea pe sub podul de la Grădiște).

În momentul de față, la intersecția dintre strada Bihorului și Nelu Aristide Dragomir, conducătorii autovehiculelor de pe strada Bihorului au prioritate de trecere față de cei care vin de pe strada Nelu Aristide Dragomir, pe sub Podul de la Grădiște, sensul de mers spre Bulevardul Revoluției.

Având în vedere că strada Bihorului este o stradă cu un nivel de trafic redus, utilizată în general de riverani și luând în considerare nivelul ridicat de trafic care trece pe sub podul din Grădiște, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei din Municipiul Arad a aprobat modificarea priorității în favoarea străzii Nelu Aristide Dragomir, pe sensul de mers spre Bulevardul Revoluției.

Începând de la mijlocul săptămânii viitoare, conducătorii de autovehicule care ies de pe strada Bihorului la intersecția cu strada Nelu Aristide Dragomir, vor trebui să acorde prioritate conducătorilor care trec pe sub podul de la Grădiște. Modificarea va fi anunțată din timp, înainte de implementare, de către Primăria Municipiului Arad, prin toate mijloacele de comunicare disponibile”, a declarat Bogdan Vlad-Boca, Vicepreședintele Comisiei de Urbanism Amenajarea Teritoriului, Protecţia Mediului şi Turism din cadrul Consiliului Local Municipal Arad.

Recomandările redacției