accidenteDrumul naţional dintre Arad şi Deva a fost blocat în urma a două accidente, petrecute unul în Lipova şi unul în zona localităţii Toc. Două autotrenuri au intrat în coliziune, după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens fără să se asigure. Datorită vitezei reduse şi a reacţiei rapide a celuilalt şofer, accidentul nu a fost foarte grav şi cele două persoane nu au prezentat răni.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, „în jurul orei 13.00, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7, timp de o oră, între localităţile Deva şi Arad, la kilometrul 451, din cauza unui accident rutier. Conform primelor informaţii primite de la faţa locului, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion”. Autocamionul a rămas imobilizat pe suprafaţa carosabilă, blocând circulaţia. Nicio persoană nu a fost rănită.
Un alt eveniment rutier, tot pe DN7, a fost răsturnarea unui autotren pe carosabil, cauzat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. TIR-ul s-ar fi răsturnat după ce a intrat într-o curbă, având o viteză necorespunzătoare drumului. Şoferul a scăpat nevătămat. Traficul în zona s-a desfăşurat pe o bandă până la ridicarea autotrenului de pe carosabil.
(C.G.)

Recomandările redacției