A avut loc un accident rutier care a implicat două TIR-uri pe drumul na­ţional şapte, în decursul serii de joi. Un tir din Ialomiţa s-a izbit frontal cu un tir din Slovenia.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în jurul orei 20,30, a avut loc accidentul pe DN 7, în afara localităţii Toc. Ion I., de 48 ani, din Ialomiţa, a condus un cap tractor marca Daf, din directia Arad-Deva şi datorită oboselii, a adormit la volan şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autotren marca Volvo, condus regulamentar de către Dimitar V., de 44 ani, din Slovenia. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului din Ialomiţa. Rănitul au fost dus la spital, în timp ce al doilea şofer a primit îngrijire la faţa accidentului. S-a consta­tat că starea amândurora este sta- bilă.
În urma coliziunii, cele două autoutilitare au fost răsturnate pe partea carosabila, traficul fiind blocat pe DN 7 circa trei ore şi 30 minute.
„Traficul a fost blocat pe DN7, din cauza remorcii unuia dintre TIR-uri, care era rasturnată pe carosabil. Cei de la Drumuri Naţionale au venit şi au ridicat remorca, iar circulaţia rutieră a fost reluată”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Camelia Tuduce.
Până la deblocarea drumului, s-a luat măsura devierii traficului rutier în localitatea Săvârşin din judeţul Arad şi în localitatea Săcămaş din judeţul Hunedoara, cu sprijinul Serviciului Rutier Hunedoara.
Claudia Gavra

Recomandările redacției