Două zile de conferinţă pe tema banilor europeni -„Tradiție și inovație în zona de Vest a României”

0
317
imm
Conferinţa a avut ca temă accesarea fondurilor europene

De curând a avut loc un eveniment organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – filiala Arad. Este vorba de conferința „Tradiție și inovație în zona de Vest a României” – Investim cu fonduri europene şi sprijin guvernamental, organizată în perioada 10-11 octombrie 2014. Au dat curs invitaţiei CNIPMMR europarlamentarul Maria Grapini, Carmen Mihaela Boteanu – director general adjunct în cadrul Direcției Generale Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Cosmin Cătălin Olteanu – secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei şi George Brezoi – secretar de Star în Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism.

Lucrările conferinței au suspus atenției auditorului, întreprinzători din zona de vest a țării, informații cu privire la programele ce vor fi finanțate în spațiul rural, pilonii programului Orizont 2020, dar și măsurile pentru IMM din Programul Operațional Regional. Agenda dezbaterilor a adus în discuție și unele dintre problemele cu care încă se confruntă mediul de afaceri: birocrația și corupția unor funcționari ai statului.

Prezentă la dezbateri, europarlamentar Maria Grapini a asigurat pe cei prezenți că va face toate demersurile necesare pentru a remedia aceste disfuncționalități, dar i-a îndemnat pe întreprinzători să fie mai curajoși și să reclame aceste abuzuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.