mercedesCaii putere şi motoarele turate au pus, începând de ieri, stăpânire pe Aeroport. „Frumuseţile sălbatice” marca Mercedes Benz au cucerit inimile celor câteva zeci de arădeni veniţi ieri să le îmblânzească.

Evenimentul de excepţie le este dedicat clienţilor şi marchează cei douăzeci de ani ai Auto Schunn, dealer local Mercedes Benz. „Mercedes Benz Driving Event- Frumuseţi Sălbatice la Arad” se derulează şi astăzi la Aeroport şi a fost pus în scenă de echipa Auto Schunn, cu sprijinul reprezentanţilor Mercedes Benz din Germania. Un număr de douăzeci de „bestii neîmblânzite” din noua clasa CLA, noua clasă E, SL 63 AMG, CL TBA, SLK 55 AMG, sau CLS 63 AMG shooting brake au animat, ieri, pista de încercări fascinându-i pe norocoşii care au urcat la volan, iar instructorii germani i-au însoţit pe toţi cei înscrişi la drive teste atât în perimetrul Aeroportului, cât şi pe trasee prestabilite în oraş sau pe autostrada Arad-Timişoara. Showroomul mobil instalat de organizatori în incinta Aeroportului are darul de a prezenta întreaga gamă de valori ale brandului Mercedes Benz. Grijă faţă de client, dragoste faţă de produs şi ambiţia de a conduce, acestea sunt cuvintele de ordine atunci când vine vorba despre perfecţiunea germană a „frumuseţilor sălbatice”cu care Auto Schunn îi răsfaţă, timp de două zile, pe arădeni, la ceas aniversar.

mercedes1A fost prima zi de drive teste cu „bestii neîmblânzite”pe trasee prestabilte de organizatori. O zi plină şi specială, în care agilitatea Mercedes Benz şi eficacitatea dispozitivelor de asistenţă au fost testate în teren aşa cum se cuvine, iar noul SL 500 a fost prezentat publicului. Astăzi începe o nouă zi a „frumuseţilor sălbatice”, iar lista potenţialilor îmblânzitori rămâne deschisă. La fel ca şi în prima zi de drive teste, Reprezentanţii Auto Schunn anunţă că astăzi grupele de câte zece participanţi vor putea să parcurgă toate etapele propuse începând cu orele 10.30, respectiv 14.30. Va fi o experienţă unică pentru toţi cei care speră că vor putea să îmblânzească măcar una din cele douăzeci de „frumuseţi sălbatice” venite la Arad pentru a celebra cei 20 de ani Auto Schunn.

 

 

 

 

Recomandările redacției