Douăzeci și unu de cetățeni, din diferite țări, prinși în timp ce încercau să treacă granița pe jos (VIDEO)

0
283

Nu trece zi în care polițiștii de frontieră  să nu descopere mai multe persoane, care doresc să treacă granița cu Ungaria prin diferite modalități ilegale. La fel s-a întâmplat și în cazul de mai jos.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat douăzeci şi unu de persoane, dintre care doi minori, cetăţeni din Turcia, Irak şi Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei.

Luni, în jurul orei 22:30, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac – I.T.P.F. Oradea au depistat, la aproximativ 800 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, mai multe persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei. La solicitarea polițiștilor de frontieră, aceştia nu îşi puteau  justificau prezenţa în zonă.

Cetățenii străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări. Aici s-a stabilit că sunt douăzeci şi unu de persoane, cetăţeni din Siria, Turcia şi Irak.

Conform primelor informații,grupul este format din şaptesprezece bărbaţi, două femei şi doi minori. Cei nouăsprezece adulţi au vârste cuprinse între 20 şi 44 de ani, iar minorii sunt în vârstă de 11 luni, respectiv 14 ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.