În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, a avut loc festivalul de muzică care a fost un prilej de bucurie pentru sute de arădeni, însă nu prea au avut rețineri să arunce gunoaiele pe unde au apucat.

Pahare de plastic, doze de bere aruncate la nimereală fac peisajul unui tablou dezolant în plin centrul Aradului, pe lângă instituții de cultură și monumente. 

 

 

  • Gabor spune:

    Pe bune iara cu dinastea ? Unu. Nu erau destule cosuri de gunoi nici pe departe. Doi. Acel loc nu este sufucient de mare pentru atata lume,de ce nu se mai tine pe strand ? Trei. Dupa cate un festival peste tot e asa fie romania fie oriunde in occident dar diferenta este ca in occident in momentul in care se termina festivalul deja apar echipele de salubrizare pe cand oamenii se trezesc sa treaca pe acolo sa fie deja curat. Unde sunt echipele de salubrizare ? Sa facut amiaza mare pana sa trezit gospodaria comunala ca ar trebui sa faca curat si or trimis 3 cucoane si pe vreo 2 cu maturi. Hai sa fim seriosi aici nu e vorba neaparat de cultura ci incapabilitatea autoritatilor de face fata la un astfel de eveniment.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției