niculescuutaCS Mioveni e performera opti­milor Cupei României și și-a autoinjectat o doză tonică după ce au eliminat Dinamo București. Echipa lui Claudiu Niculescu merge în sferturi grație golului marcat de brazi­lianul Ayza, iar reușita vine să confere moral excelent înaintea ciocnirii cu Șoimii Pâncota, de sâmbătă dimineață.
„Sunt fericit, e normal să fie aşa. Ştiam că întâlnim o echipă foarte valoroasă, am pregătit meciul destul de bine. Am avut şi puţin noroc, dar asta face parte din fotbal. Vreau să îmi felicit băieţii, le-am spus că meciul cu Astra nu a fost întâmplător şi că putem face o nouă surpriză. Am avut pe finalul jocului două ocazii imense, dar să nu îl mâniem pe Dumnezeu. E prematur să vorbim despre următoarea victimă, aşteptăm tra- gerea la sorţi. Deja ne-am depăşit statutul, dar iată că poţi avea câştig de cauză în faţa cali­tăţii, cu multă determinare şi muncă. Vom merge împreună să bem o bere, dar atât, pentru că nu obişnuiesc să fac nunţi după o victorie. Urmează un meci important în campionat, dar în seara (n.r. marți seară) asta îi las să se bucure”, a declarat antrenorul Niculescu, la Sport.ro.
Doi arădeni are Mioveniul în componență, pe Ali Calvin Tolmbaye și pe Dragoș Dragalina, ultimul născut în Pâncota și format în echipa Șoimilor!

Recomandările redacției