Dozatoare şi frigidere pentru bere, distruse de un tânăr din Hunedoara

0
223

aluminiu
Un tânăr a dat iama, timp de mai multe zile, în incinta unei firme care deţinea dozatoare şi frigidere pentru depozitarea berii, cauzând un prejudiciu, prin scoaterea lor totală din funcţionalitate, de peste o sută de mii de lei.
Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie au reuşit să-l depisteze şi să-l reţină pe tânărul de 19 ani, din Hunedoara, în acest moment el fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.
„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 5-13 noiembrie a.c., principalul suspect, din judeţul Hunedoara, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei hale metalice aparţinând unei societăţi comerciale de pe raza cartierului Aurel Vlaicu, de unde ar fi sustras mai multe componente din cupru şi aluminiu de la dozatoare şi frigidere pentru bere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 130.000 de lei”, ne declara Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.