Dragalina revine la „vatră”, Vițu își încheie socotelile cu Pâncota

0
470

dragalinaSingura divizionară secundă arădeană a mai „repatriat” un fotbalist. De data aceasta este vorba chiar despre un jucător originar din Pâncota, care revine la „vatră” după mai bine de 9 ani de zile. Între timp, Dragoș Dragalina (27 de ani) a trecut pe la UTA, CFR Timișoara, Dinamo, FC Olt, Drobeta Turnu Severin, CS Universitatea Craiova și CS Mioveni, iar acum a ales să se întoarcă acasă.
Aici au mai așteptat-o două oferte tentante, de la Național Sebiș și UTA, însă mijlocașul de creație a optat pentru echipa orașului natal. „De 10 minute m-a sunat Dragoș să-mi dea ok-ul final. Joi dimineața vom semna contractul valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire în cazul în care proiectul nostru merge mai departe în condițiile dorite de noi. Am mai spus-o și o repet, dincolo de obiectivul din campionat, ne bucurăm că – practic – ne-am atins celălalt scop al nostru, acela de a aduna cât mai mulți fotbaliști din județul nostru pentru a evolua acasă, pentru Arad”, ne-a mărtu­risit Pavel Piroș aseară.
Pe de altă parte, președintele „alb-negrilor” a confirmat și des­părțirea de Sergiu Vițu, care a și fost înlocuit de Dan Cuedan după prima jumătate de oră a amicalului pierdut cu Giarmata. „Nu avea rost să ne mai încurcăm reciproc, probabil că joi sau vineri vom da publicității numele altui fotba­list ce ne va părăsi”, mai spune Piroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.