dragalina1Pâncota a promovat în premieră în eșalonul secund al fotbalului românesc, însă a dat și înainte de acest eveniment istoric jucători pentru formații importante din țară. Dacă Ovidiu Bulzan a debutat în anticamera Ligii 1 la Lupeni, Dragoș Dragalina a parcurs drumul CFR Timișoara – Dinamo – FC Olt – Drobeta Turnu Severin – CS Mioveni – CS U Craiova și acum din nou Mioveni. Tehnicul mijlocaș a avut ceva probleme medicale în debutul stagiunii, dar acum și-a revenit și a evoluat 90 de minute în surpriza optimilor de finală.
Argeșenii i-au învins cu 1-0 pe cei de la Dinamo, iar acum pe Dragalina îl așteaptă un nou meci special. „Ar fi ceva deosebit să-mi înving două dintre fostele echipe  în numai o săptămână. Cu bucureștenii a fost greu, însă cu Pâncota va fi și mai greu. Vrând-nevrând există o stare de euforie în cadrul lotului nostru, din care – însă – trebuie să ieșim cât mai repede, căci, altfel, riscăm să pierdem sâmbătă. Dacă nu ne concentrăm la maxim, o echipă ca Pâncota ne poate pedepsi. Cred că vor veni să facă un joc defensiv, urmând să încerce să ne prindă pe contraatac. Nu știu încă dacă antrenorul se va baza pe mine, însă trebuie să recunosc că e un meci mai special pentru mine. Cu toate astea, vreau să ținem punctele la Mioveni”, spune mijlocașul de 27 de ani.
Acesta va avea șansa să evolueze împotriva unuia dintre colegii de ge­nerație de la Pâncota. „Revederea cu Bulzan va fi plăcută, sper să jucăm amândoi, iar cel mai bun să se bucure la final. Dar nu doar Ovidiu mi-a fost coleg și mi-este prieten, ci mulți alții cu care m-am intersectat la FC Olt, ca Alin Mihai, Lengyel, Huțanu sau Burian. O să vorbim înainte și după meci, dar timp de 90 de minute vom fi adversari”, mai spune Dragalina.
Fotbalistul se va întâlni și cu Dan Cuedan, care l-a antrenat din postura de „secund” la CFR Timișoara, aventură după care pâncotanul a fost transferat de Dinamo. „M-am înțeles bine și cu Dan Cuedan, e un atrenor bun, muncitor, foarte pasionat de fotbal. M-a și căutat în vară pentru a mă aduce la Pâncota, dar am ales să mă întorc la Mioveni. Eu încă sper că o să ajung să evoluez mai sus și cred că de aici am șansa mai mari de afirmare. Asta nu înseamnă că mai repede sau mai târziu nu o să mă întorc acasă, să joc pentru Pâncota. Eu sper că tot în Liga a II-a, chiar le țin pumnii, sper să-și îndeplinească obiectivul”, a mai punctat Dragoș Dragalina.
La rândul său, tehnicianul „șoimilor” a avut doar cuvinte frumoase la adresa pâncotanului din tabăra Mioveniului. „Îl știu bine de pe vremea când îl pregăteam la Timi­- șoara, evolua excelent pe două-trei posturi în teren, dovadă că mi l-aș fi dorit mult la Pâncota. Este clar că atât el cât și Calvin vor da totul în acest meci, ținând cont de lucrurile ce îi leagă de fotbalul arădean. Dar, până la urmă, jocul colectiv va decide această partidă, la acest capitol sperăm să fim noi mai buni”, a precizat Dan Cuedan.

Recomandările redacției