Alin Drăgan rămâne la Ineu

Alin Drăgan rămâne la Ineu

După dușul rece de la Caransebeș, zărăndanii și-au verificat potențialul în compania unei divizionare a patra arădene. Unirea Sîntana chiar a deschis scorul la Ineu imediat după pauză, însă Păcurar, fotbalist crescut de Cristian Sculici la Vladimirescu, a întors meciul cu o „dublă”. Totuși, uniriștii au plecat neînvinși cu o reușită venită în minutele de prelungiri, o parte din vină având și portarul de 14 ani al gazdelor, Belc.

Belc – Popovici (Bobeiciuc), Ciobanu, Tudoroiu (Bun), Talpaș (Morariu) – Kocsis (Șulumberchian), Hrezdac (Boldizsar), Francescu, Stănaia – Purece (A. Drăgan) – Mașniță (Păcurar, Cotoc) a fost echipa aliniată de ineuani cu Sîntana.

Portarii Bak și Iacob sunt accidentați, primul urmând să se opereze de menisc, ceea ce înseamnă că va rata debutul de sezon. Răduț va reveni la antrenamente de joi și, odată cu venirile lui Păcurar și Alin Drăgan, va trebui să dea din coate pentru un tricou de titular în ofensivă. „Drăgan s-a înțeles verbal cu conducerea noastră și va reveni la Ineu. Păcurar m-a rugat mult să-i mai acord o șansă. Îi cunosc foarte bine calitățile, fotbal știe, are el alte probleme. A promis că s-a schimbat, rămâne de văzut”, spune Sculici despre tânărul atacant care în returul sezonului trecut a evoluat la Semlac.

Sâmbătă, ineuanii o găzduiesc pe Gloria, care își încheie cantonamentul de la Moneasa.

 

Recomandările redacției