dragan1După 0-4 cu Progresul Pecica, CS Ineu s-a deplasat la Cermei pentru un nou joc de verificare legat chiar de antrenorul cu portarii al zărăndanilor, care apără buturile divizionarei a patra. Florin Rusu a luat gol doar de la Ciobanu, după o fază fixă, în timp ce pentru Lunca Teuz a punctat Alin Drăgan. „Mielul” trebuia să evolueze și în această stagiune pe Crișul Alb, însă acordul cu trupa lui Sculici nu s-a mai parafat.
Cum Berar a ratat un penalty pentru gazde, iar tânărul de numai 13 ani, Gavrilă, a ratat o bună ocazie pentru ineuani, amicalul s-a încheiat nedecis 1-1. „Am făcut o primă repriză bună, când am și marcat, dar ne-am și creat destule ocazii importante. După pauză, am avut o altă față, chiar am fost deranjat de atitudinea unor jucători pe care i-am și schimbat după 10-15 minute”, a menționat Cristian Sculici, care miercuri își va vedea la lucru elevii împotriva UTA-ei.
De partea cealaltă, cu ocazia ultimului test al anului, Mircea Aslău
i-a testat pe Gurban (Sînicolaul Mic) și Pirtea (ex. Gloria și Ineu). „Anul acesta s-ar putea să ne mai antrenăm doar la sală, dar, în același timp, sperăm să perfectăm cel puțin două-trei transferuri”, ne-a mărturisit fostul mijlocaș.
Formații:
Lunca Teuz: Rusu – Mihai, Malancu, Fekete, Pană – Țipel, Gurban, Botiș, Berar – Goldiș, A. Drăgan. Au mai jucat: S. Mako, F. Brândușe, Morar, Măcinic, Pirtea.
Ineu (prima repriză): Iacob – Bilia, Wild, Ciobanu, Hulbăr – Hrezdac, Stănaia – Kocsis, Georgiu, Filimon – Cîrjan.
Ineu (repriza a II-a): Gorun – Popovici, Bun, Tudoroiu, Hulbăr – Crișan, Tomuț (55 Chirilă) – Cotoc (60 Boldizsar), Purece, Șulumberchean (60 Gavrilă) – Cîrjan.
A arbitrat: Andras Mako

Recomandările redacției