dragalinaFotbalistul arădean a fost printre cei indicaţi de Gheorghe Constantin pe lista celor doriţi de UTA, dar fostul arbitru şi-a văzut planurile spulberate datorită situației știute de la clubul arădean.
Dragoș Dragalina (25 de ani) a ales CS Universitatea Craiova („Echipa Olguței”) și și-a arătat încrederea în proiectul care ar trebui să readucă Bănia în elită, în condițiile în care cealaltă Craiovă, a lui Adrian Mititelu, pare sortită pieirii.
Cel care a mai jucat la UTA, Șoimii Pâncota, CFR Timișoara, Dinamo, Slatina, Turnu Severin sau CS Mioveni e în cantonament cu oltenii în Serbia și crede că trupa de care s-a legat pentru un an e pe drumul potrivit.
„Se munceşte din greu, pentru că toată lumea are ceva de demonstrat. Simt că am motivaţie în tot ceea ce fac şi e foarte important pentru mine. Am semnat pe un an cu CS Universitatea şi mă bucur că am făcut-o, pentru că aici este mult profesionalism, începând cu antrenorul Erik Lincar, care are nişte teme de antrenament pe care eu nu le-am mai făcut, şi terminând cu maseurul“, a spus Dragoş Dragalina, pentru GdS.
Situația Craiovei nu e deloc simplă, prin prisma faptului că există la această oră două echipe și nu se știe care din ele va ocupa locul pregătit de FRF în liga secundă. Problema e extinsă și în rândurile suporterilor, care nu știu pe cine să încurajeze. „În ceea ce-i priveşte pe suporteri, ştiu că unii sunt nedumeriţi, dar dacă vom avea rezultate vor fi lângă noi“, a comentat Dragalina.

Recomandările redacției