Dragoș, eroul meciului cu Turceniul: „UTA trebuie să fie prima. Asta ne dorim, asta se va întâmpla!”

0
212

dragosBlondul atacant sosit de la Olimpia Satu Mare s-a bucurat, sâmbătă, de primele goluri din campionat. N-au fost primele reușite ale lui Petrică Dragoș în stagiunea 2014-2015, el a mai marcat și în Cupa României (în
3-0 cu Mama Mia și în 3-2 cu Național Sebiș). Chiar dacă nu înscrisese în campionat, Dragoș s-a numărat printre remarcați, iar în ultima rundă reușea un assist prețios la Motru pentru golul lui Ousmane.
Contra Turceniului, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a intrat în ultima jumătate de oră și a liniștit meciul cu golurile marcate în minutele 75 și 86. L-a înlocuit pe autorul primul gol. „Și Rus muncește enorm, a avut realizări, dar l-am simțit și pe Dragoș dornic să-și facă simțită prezența. A avut un assist la Motru, acum a reușit să înscrie și merita, muncește mult. Se așteaptă să vină cu plusul, mă bucur pentru el și sper să ne fie nouă tot mai greu să alcătuim primul unsprezece”, a comentat antrenorul Roland Nagy.
– Petrică, ai spart gheața și în campionat!
– Mă bucur că am reușit să înscriu. Am avut niște probleme medicale, care au continuat cu unele dureri, dar acum sunt bine, sănătos. Echipa merge bine, câștigă și suntem pe podium. Așteptăm următoarele meciuri!
– Turceniul a fost un adversar greu, deși UTA a câștigat la scor clar.
– Incomod. Se mobilizează foarte bine toți când vin la Arad. Dar e OK, învingem, am prins încredere și suntem acolo, la bătaie cu echipele de pe primele două locuri.
– Ce spui de Sebiș și Mama Mia?
– Două echipe bune ale campionatului. Nu întâmplător sunt sus, dar UTA, la finalul campionatului trebuiesă fie pe primul loc. Pentru că asta ne dorim și așa se va întâmpla
– Urmează Ineu, Mama Mia și Hunedoara.
– Trei victorii! Suntem pe un drum bun. În aceste trei meciuri vrem nouă puncte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.