Dragoş Firțulescu: „Suntem convinși că putem să batem pe oricine”

0
446

firtulescuCa și majoritatea utiștilor, noul număr 10 al „Bătrânei Doamne” a avut o prestație destul de bună cu mureșenii. Dragoș Firțulescu a oferit destule centrări utile pentru colegii săi, dar a făcut bine în ge­neral ambele faze de joc. Fostul craiovean a prins pe bancă finalul partidei, înlocuitorul său, columbianul Santa Moreno, fiind principalul implicat în așa – zisa fază de penalty. „Suntem supărați pentru că pierdem puncte. Pentru noi contează cum ne-am prezentat la aceste meciuri, cu excepția rușinii de la Timișoara, trăită în special de noi, jucătorii. Noi suntem convinși că putem bate pe oricine, s-a văzut acest lucru, sperăm să câștigăm în viitor punctele pierdute până acum”, a explicat cel poreclit „Piti”.
„Nu uităm nici un moment că jucăm pentru UTA”
Întrebat unde ar putea ajunge actuala echipă a UTA-ei, tehnicul mijlocaș a adăugat: „Nu am avut niciun obiectiv stabilit de la început, dar, prin ceea ce am arătat până acum, putem bate pe oricine. Cele trei puncte pe care ar fi trebuit să le câștigăm cu Târgu Mureşul ne-ar fi ajutat în playoff, am fi avut trei puncte în fața celor de la Târgu Mureș, o grupare cu un buget foarte mare. Noi suntem cum suntem, dar nu uităm niciun moment că jucăm pentru UTA, cea mai mare echipă din Liga a II-a și una de top din România. UTA e un brand, suntem mândri că purtăm acest tricou și vrem să facem suporterii fericiți”, a mai spus Firțulescu.
Relaţie de respect cu Trică
Fiind singurul fotbalist din lotul arădenilor care a mai lucrat cu Eugen Trică, Dragoș Firțulescu simte o presiune în plus, pe care – însă – o consideră benefică pentru el. „Este important că am mai lucrat cu dânsul, doar că mă simt ciudat. Am fost prieteni, colegi, acum e altă relație, bazată mai mult pe respect. Până la urmă, e o presiune în plus pentru mine, dar e în avantajul meu pentru că mă face să trag mai tare la antrenamente. Știu că toată lumea se așteaptă să devin un jucător important, sper să nu dezamăgesc pe nimeni”, a mai menționat fotbalistul de 24 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.