burla-dragosPetrică Dragoș și Bogdan Burlă sunt doi dintre utiștii aflați pe val în ultimul timp. Atacantul originar din Satu Mare tocmai a reușit o dublă cu Știința Turceni, iar polivalentul Burlă are două pase consecutive de gol, cu Motru și Turceni. Cuvintele amândurora în prefața meciului de la Ineu denotă starea tonică pe care o trăiește trupa pregătită de Nagy, Anca și Huțan.
„După părerea mea, ne întoarcem cu cele 3 puncte de la Ineu. Ne-a prins foarte bine tot ce s-a întâmplat în ultimele patru săptămâni, cele patru victorii la rând. Personal, e o bucurie că am ajuns să joc în această echipă, alături de colegi cu mare experiență. Vreau să îmi văd de treaba mea și mai departe, mi-aș dori ca în fiecare meci să dau o pasă de gol!”, a spus Burlă, variantă pentru banda stângă în defensivă și în mijloc, dar și pentru postul de închizător.
„Ne așteaptă un meci destul de greu, dar trebuie să ne întoarcem cu cele 3 puncte acasă. Dorim să abordăm meciul cu Mama Mia la fel de încrezători și optimiști!”, a transmis Dragoș.
Atacantul a zâmbit reamintindu-și declarația lui Ousmane, prietenul său care spunea că-i e dator cu pase de gol: „Important e ca echipa să câștige, nu contează că Ousmane îmi dă pasă sau că îmi dă Cipri Rus, sau că dau eu altui coleg. La final, să fim toți fericiți și să ne bucurăm pentru victorie!”

Recomandările redacției