Arădeanul Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent de la „Survivor România 2022”, a dezvăluit că trece printr-o adevărată dramă. Răz­boi­nicul a povestit că a plecat în Republica Dominicană fix după ce tatăl lui a făcut un AVC şi a fost internat, scrie Click.
Relu Pănescu se luptă în fiecare ediţie a emisiunii Survivor România pentru a câştiga, alături de restul Războinicilor, probele la care sunt supuşi concurenţii, însă duce cu el şi o grea suferinţă. Războinicul de 50 de ani a povestit că a plecat în Republica Dominicană la câteva zile după ce tatăl său a făcut un AVC. Bărbatul a fost internat, iar Relu nu ştie acum în ce stare se află acesta. Totuşi, tatăl concurentului nu este singur: alături de el se află fratele lui Relu, dar şi restul familiei.
„Gândul îmi zboară către familie, pentru mine familia este cel mai important lucru din viață. (…) În momentul de față, cel mai mult, mă gândesc la tatăl meu, care înainte de plecare, cu câteva zile, a făcut un AVC. Și am plecat, lăsându-l în spital, neștiind în momentul de față care este starea lui de sănătate. Îţi doresc, tati, multă sănătate! Sper că eşti bine şi te iubesc din tot sufletul meu. Şi te rog frumos să mă ierţi pentru faptul că am plecat şi te-am lăsat acolo, în spital în grija doctorilor şi a fratelui. Iartă-mă, tati”, a spus Relu Pănescu, într-o interven­ţie la Survivor.
Relu Pănescu este cel mai în vârstă concurent de la „Survivor România 2022”. Ori­ginar din Arad, bărbatul are 50 de ani şi este antreprenor. El a povestit că a venit la emisiunea Pro TV pentru a-şi testa limitele.
Relu Pănescu şi-a încercat norocul şi în politică, acum câţiva ani. Concurentul Survivor a fost deputat PSD, iar de când a ieşit din politică, susţine în continuare partidul social-democrat.

Recomandările redacției