Drama despre care Alain Delon nu vorbeşte: a fost abandonat de părinţi la doar 4 ani!

0
317

Fratele vitreg al actorului, Jean-Francois, a atins un subiect extrem de sensibil pentru ma­rele actor Alain Delon: dure­roasa lui copilărie.
Jean-Francois Delon nu e foarte apropiat de fratele său celebru, dar declară că îl iubeşte. În vârstă de 74 de ani, cu 11 ani mai mic decât Alain Delon, Jean-Francois a povestit pentru o publicaţie franceză ce s-a întâmplat pe când fratele lui era mic, marcându-l pentru întreaga viaţă: pe când avea doar patru ani, părinţii lui s-au separat şi l-au plasat pe Alain în grija unui cuplu din Fresnes. Altfel spus, mama şi tatăl lui l-au abandonat la acea vârstă fragilă, iar acest subiect a devenit unul tabu pentru Alain.
Ulterior, părinţii lui au făcut încă o greşeală, dar despre aceasta actorul a vorbit într-o rară confesiune: „Majoritatea băieţilor se înrolau pe atunci în armată la 21 de ani, dar părinţii mei au semnat autorizaţia de înrolare fără nicio ezi­tare deşi eu aveam doar 17 ani. Eram un puşti, iar ei m-au abandonat războ­iului din Indochina”, s-a confesat Alain Delon, care nu şi-a iertat niciodată părinţii pentru acest crud gest. A simţit că mama şi tatăl lui nu l-au iubit deloc şi l-au abandonat de două ori.
În schimb, atunci când Alain a devenit celebru, părinţii şi-au dorit să reia legătura cu el. „Erau amândoi mândri că sunt pă­rinţii lui Alain Delon. Dintr-odată şi-au amintit că mai au un fiu. Mama mea chiar a decis să i se spună doamna Delon, deşi divorţase şi numele ei de familie era Boulogne”, a concluzionat amar actorul francez.
După divorţ, atât mama, cât şi tatăl lui s-au recăsătorit, astfel că actorul are o soră vitregă şi doi fraţi vitregi – Jean-Francois fiind unul dintre fraţii vitregi după tatăl Fabien Delon.
Totuși, dureros este, însă, şi faptul că, profund afectat de aceste experienţe din copilărie şi adolescenţă, celebrul Alain Delon a fost, la rândul lui, un tată contestat de fiii lui, care i-au reproşat mereu că nu le-a fost alături, fiind adesea departe de ei pentru a-şi trăi viaţa de star internaţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.