Dramă în familia fostului director al Filarmonicii: fiica lui Dorin Frandeș a murit în urma unei explozii

0
1384

Anca Frandeș, fiica fostului director al Filarmonicii de Stat Arad timp de mai bine de 17 ani – Dorin Frandeș, și a Corinei Frandeș – medic și profesor, a încetat din viață în această dimineață. Anca a murit într-un spital din București, la zece zile după ce a explodat apartamentul în care locuia.

O explozie s-a produs într-un apartament situat pe Calea Iuliu Maniu, în urmă cu puțin timp. O acumulare de gaz în apartament a fost urmată de explozie, fără incendiu. Explozia s-a produs în momentul în care proprietara, în vârstă de 31 de ani, și-a aprins o țigară. Au fost alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, aceștia au găsit o femeie cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în viață. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD. Au fost anunțați de către dispeceratul ISU, distribuitorul de gaz, de energie electrică și Inspecția în construcții. Cu toate acestea, nu a fost necesară evacuarea locatarilor“, este știrea difuzată în data de 5 iulie.

Un destin tragic

Anca Frandeș a fost copilul adoptiv al familiei Frandeș. Familia Frandeș a adoptat-o pe Anca, în urma unei alte tragedii, atunci când părinții biologici ai acesteia au murit într-un teribil accident de mașină.

Dumnezeu să o odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.