O dramă ale cărei cauze nu au deocamdată nici o explicaţie s-a petrecut astăzi la prânz la Secusigiu: femeie din localitate a fost împunsă în gât cu furca de bărbatul cu care convieţuia (la ora redactării acestei ştiri nu se ştie dacă bărbatul îi era soţ legitim sau concubin). La faţa locului au ajuns o ambulanţă a SMURD şi poliţişti. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, cu elicopterul, iar poliţiştii au declanşat acţiuni specifice pentru depistarea şi prinderea suspectului. Într-un timp destul de scurt, bărbatul suspectat de comiterea acestei fapte a fost descoperit spânzurat în cimitirul de la  marginea satului Secusigiu. Alertaţi, medicii de ambulanţă au sosit la cimitir şi au trecut imediat la aplicarea procedurilor de resuscitare, însă manevrele au fost zadarnice, bărbatul fiind declarat decedat.

Conform unor surse, femeia agresată are 52 de ani iar bărbatul său, agresorul 57, şi au împreună 7 copii. Agresiunea contra femeii s-a săvârşit în prezenţa unuia dintre copii, acesta fiind şi cel care a anunţat dramaticul eveniment prin apel telefonic la numărul unic de urgenţă 112.

Potrivit prevederilor legii, cazul de la Secusigiu a fost preluat de Parchet.

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean a anunţat aseară că femeia prezintă plăgi destul de adânci în zona gâtului şi în cea precordială, dar starea este stabilă.

Ziua groazei

Ca şi cum n-ar fi fost de-ajuns o singură dramă-ntr-o zi, tot astăzi, un tată din comuna Vladimirescu şi-a găsit fiul de 19 ani spânzurat. Deşi până la ora redactării ştirii nu s-au aflat detalii semnificative despre cumplitul eveniment, se pare că băiatul ar fi lăsat în urmă un bilet de adio.

Recomandările redacției