Dustin_HoffmanUnul dintre cei mai mari actori de la Hollywood a fost operat în secret pentru eliminarea unor tumori canceroase.

Purtătorul de cuvânt al lui Dustin Hoffman a confirmat că actorul a fost supus unei operaţii pentru eliminarea unui cancer, însă nu a oferit alte informaţii despre tipul maladiei şi nici despre momentul în care starul a fost diagnosticat cu această boală sau când a avut loc operaţia.

Jodi Gottlieb, purtătorul de cuvânt al actorului a declarat că boala a fost diagnosticată în primul stadiu, iar cancerul a fost eliminat pe cale chirurgicală, însă Hoffman trebuie să mai urmeze un tratament pentru prevenirea unor eventuale recidive.

În vârstă de 75 de ani, Dustin Hoffman este  al doilea copil unui cuplu de evrei cu rădăcini româneşti şi ucrainene. El a devenit celebru datorită rolului studentului timid, îndrăgostit de o femeie matură, interpretat filmul „The Graduate” (1967). Actorul a fost răsplătit cu două premii Oscar pentru rolurile din filmele „Kramer vs. Kramer” (1980) şi „Rain Man” (1988).

SURSA: http://www.libertatea.ro

Recomandările redacției