Dramatism în Liga Elitelor. UTA obține o victorie din 3 meciuri

0
197

Nu doar echipa de seniori a UTA-ei a dat palpitații suporterilor ci și tinerii purtători ai tricourilor Bătrânei Doamne, care la finalul acestei săptămâni au oferit meciuri de infarct.

Primii au intrat în scenă componenții echipei U16 care sâmbătă dimineață pe stadionul Motorul au dat piept cu rivalii de la Poli Timișoara. La capătul primei jumătăți de oră oaspeții conduceau deja cu 2-0 însă tinerii utiști au revenit extra motivați de la vestiare și au egalat în doar 5 minute prin Buză și Bădău. Momentul psihologic al partidei are loc în minutul 58 când Bercea ratează o lovitură de la 11 metri obținută de Blaga. Și, așa cum se întâmplă deseori în fotbal, în loc de 3-2, se face 2-3. Și mai dureros e faptul că timișorenii au marcat golul victoriei în prelungirile partidei.

Duminică au intrat în scenă pe terenul din Sânicolau Mic echipele de U19 și U17 ale clubului, care au dat piept cu team-urile similare ale celor de la CFR Cluj. Primii au fost juniorii mari, al căror meci a avut din nou o desfășurare spectaculoasă a scorului. Mercioiu a deschis scorul din penalty după pauză. CFR a restabilit egalitatea în minutul 66 dar UTA a continuat să domine iar Mercioiu și Ekmekci fac 3-1, scor la care Bătrâna Doamnă părea scăpată în câștigătoare. Din păcate, inexplicabil, băieții lui Dinu Donca primesc două goluri în minutele 87 și 90+2, ambele în urma unor cornere, iar meciul se încheie la egalitate.

Singurii puști victorioși în acest weekend au fost cei de la U17, care au oferit un meci mai liniștit, încheiat cu scorul de 2-1. Ambele reușite băieților lui Bogdan Oneț au fost semnate de Pașcalău, în minutele 17 și 50.

(foto: uta-arad.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.