Multe zone din Arad devin rău famate din cauza cerșetorilor, bețivanilor și consumatorilor „zombie“, după ce, până în ultimii doi ani au fost considerate încă sigure. Drogul zombie continuă să facă ravagii printre tineri, fie că sunt din medii defavorizate, fie că sunt de situație bună.  

Ca și cum n-ar fi rău destul pentru arădenii care stau în unele zone și cartiere mărginașe, mai nou, drogații și oamenii străzii frecventează tot mai mult centrul. Pleacă din Boul Roșu, ori de la gară, pentru a veni spre teatru, aproape de terase, magazine și piețe. Fie dimineață, fier seară, dar mai ales noapte, pot fi zăriți drogați în câte un gang, pe marginea drumului, în stațiile de tramvaie, lângă magazine și…la intrările blocurilor. Strada Mețianu este de ceva timp locul preferat de boschetari însă, de acolo vin chiar pe Bulevardul Revoluție, aproape de magazine și la cerșit, la terase. Unii aleg să circule cu mijlocul în transport în comun și printre ei sunt mulți violenți verbal, spre frica multora.

Sunt întruchiparea degradării, a sărăciei și a lipsei de discernământ.

  • Dakay spune:

    Au aparut si in zona spitalului judetean sia strazilor ce duc spre spital din zona centrala. Sunt si aurolaci deja in zona spitalului judetean. Incet, incet, orasul se impanzeste de tot mai multi drogati si betivi de nu iti mai vine sa iesi din casa, dar sa iti mai lasi copiii sau femeile singura pe strada…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției