droguriSâmbătă noaptea, un tânăr, de cetăţenie italiană, a decedat în urma consumului de droguri. Tânărul avea în jur de 20 de ani. Acesta a consumat droguri puternice şi nu era în compania prietenilor, când a intrat în stare de hiperitmie. Tânărul a fost găsit decedat, şi nu a mai fost transportat la spital. „Acesta a fost găsit decedat şi a fost transportat direct la morgă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Adrian Wiener. În aceste condiţii, medicii de la Serviciul de Medicină Legală urmează să-i facă autopsia.
„Orice deces suspect se autopsiază, deoarece este o obligaţie medico-legală”, a mai spus Adrian Wiener. La aflarea veştii, cunoscuţii şi prietenii decedatului, şi-au exprimat condoleanţele în mod public. Reţelele de socializare au fost populate de mesaje de compasiune şi părere de rău, faţă de trecerea în nefiinţă a tânărului.
Maria Cristina Cojocaru, voluntară a Centrului Antidrog Arad doreşte să atragă atenţia asupra riscurilor consumului de droguri, întrucât oricine poate deceda, în urma efectelor deosebit de nocive ale stupefiantelor. De menţionat că tânărul italian nu era un dependent şi totuşi şi-a pierdut viaţa.
(C.G.)

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției