Drumul groazei de la Șiria la Arad

1
876
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Am tot scris des despre drumul acesta, dar acum este pentru a treia oară când m-am întâlnit cu un grup de cetățeni. De data aceasta am fost în Horia. Oamenii ne-au așteptat la mașină, până noi am ieșit dintr-un magazin. Atunci să vedeți potop de cuvinte, atât la adresa CJA, cât și a noastră a presei, vezi Doamne ca și când noi am fi vinovați că tot se asfaltează de nu știu câtă vreme acest drum și cam tot degeaba. Am încercat să le spunem că nici presa și, de data asta, nici CJA nu sunt vinovați. De vină este sistemul, dar în cele din urmă, nu prea am avut cu cine să stau de vorbă.

O persoană recalcitrantă mi-a zis despre faptul că în urmă cu ceva mai mult de o săptămână, o furgonetă încărcată cu ceva mixtură și având trei muncitori aruncau din mers câte o lopată într-o gropiță mică, nu în cele mari.  Groapă în care dacă dăm cu mașina riscăm să rămânem pur și simplu acolo.

Ce mai, un adevărat pericol public! Însă, deși avea dreptate, omul pus pe harță a continuat, de mi-a pomenit ceva și de mama. Am zis ca pe viitor să nu mai folosim drumul acesta, pentru ca să nu mai avem discuții de acest gen.  Așa că ne vom schimba traseul și vom evita drumul  Pâncota – Șiria – Horia –Arad.

Voicu Sida

1 COMENTARIU

  1. N-ar fi mai bine să se închidă așa zisul drum până îi vine rândul la reabilitare?Starea prezentă a acestei artere de comunicații este dovada cea mai elocventă a incompetenței celor de la C.J. care de mulți ani promit poporului reabilitarea,sau mai bine zis reconstrucția acestui drum,atât de important pentru toți, cei care din varii motive se deplasează prin județ. Până acum cei responsabili de funcționalitatea acestui drum promit multe,dar rezolvă nimic! Se fac în schimb alte drumuri,mai puțin importante,care mai pot aștepta să le vină rândul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.