Veste bună pentru suporterii UTA-ei care vor putea să urmărească totuși partida pe care echipa favorită o va disputata miercurea viitoare de la ora 16.30, la Suceava, în Cupa României. Chiar dacă nicio televiziune nu va transmite meciul, acesta va putea fi urmărit pe canalul online al Federației, FRF.tv.

Altfel, constatăm că UTA nu prezintă interes prea mare pentru televiziuni, deși este una dintre favoritele competiției, cel puțin în viziunea antrenorului secund al UTA-ei, Marin Dună. Întrebat după meciul cu Hermannstadt la ce se pot aștepta suporterii de la abordarea din partea echipei a unui meci contra unei formații de Liga 3, în condițiile în care Dună se plângea de faptul că elevii săi au tratat cu superioritate și superficialitate o echipă aflată pe locul 3 în Superliga (Hermannstadt), secundul lui Poenaru a declarat: „eu sper să nu se întâmple asta pentru că această competiție este un obiectiv pentru noi, vrem să ajungem în finală.“

Cuvinte mari care nu prea i-au impresionat pe fanii UTA-ei, asta deoarece, pe de o parte, jocul echipei e departe de a stimula speranța într-o asemenea performanță iar pe de altă parte, și anul trecut și acum doi ani au fost lansate aceleași obiective mărețe de care s-a ales praful, UTA fiind eliminată de echipe din ligi inferioare.

Așadar, până la trofee și finale, suporterii ar fi mulțumiți cu puțină seriozitate, responsabilitate și profesionalism din partea celor care vor intra miercuri pe teren. Până la finală ar fi bine să bifăm calificarea în faza grupelor și ar fi de dorit ca ea să fie obținută într-o manieră care să arate diferența de două eșaloane dintre cele două echipe; asta ar însemna că jucătorii au înțeles și învățat lecția ultimului meci precum și cea a precedentelor episoade rușinoase din Cupa României.

(foto: uta-arad)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției