Drumurile județene au fost deszăpezite și se poate circula în siguranță

0
301

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad Răzvan Cadar, a monitorizat activitatea de deszăpezire pe drumurile județene, începând din după amiaza zilei de joi.

Intervențiile  firmei INTECO HOLDING au fost eficiente în toată această perioadă, astfel că acum se circulă bine pe toate drumurile județene.

Compania INTECO HOLDING, firma care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene, deține cel mai mare parc de utilaje pentru deszăpezire, suficient încât să acopere două județe. Firma este pregătită  să intervină oricând să curețe drumurile și să facă față situației.

„La ora actuală nu avem drumuri blocate la nivelul județului! Se intervine pe tronsonul Șagu – Cruceni – Firiteaz. Pe drumul Julița – Mădrigești am dispus, încă de aseară, mărirea cantității de material antiderapant! În ceea ce privește drumul Diecei – Revetiș, având în vedere ieșirea din matcă a râului Criș, recomand ocolirea acestui tronson! Continuăm să monitorizăm starea drumurilor de la nivelul județului pentru a avea drumuri cât mai sigure, pentru un trafic corespunzător! Vă rog să circulați prudent și să vă echipați mașinile corespunzător!”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.