DSP: Dacă Aradul va avea un al doilea val al pandemiei, credem că din fabrici ar pleca“

1
2592

Pe toată peioada pandemiei s-a vehiculat că există cazuri de infectare cu COVID-19 în fabrici din zona industrială din municipiu și județ. Cu toate că, potrivit cifrelor statistice din ultima perioadă am putea spune că Aradul a scăpat de ce a fost greu, autoritățile spun că sunt „în alertă“și că se așteaptă încă oricând la cazuri de îmbolnăvire în rândul angajaților din fabrici. Conducerea Direcției de Sănătate Publică Arad, reprezentată de directorul Horia Timiș a susținut că, dacă Aradul ar avea un nou val de cazuri de infectare cu covid, cel mai probabil acestea s-ar fi răspândit din zona industrială.

Autoritățile susțin că s-au axat pe informare la nivelul fabricilor, pentru ca personalul să fie responsabilizat.

Arădenii s-au relaxat pe fondul trecerii la starea de alertă dar noi suntem în tensiune în fiecare zi pe fondul relaxării. Sper să nu se întoarcă un al doilea val. Am o stare de stres continuu pentru zona industrală. Deci îi rog să respecte cu strictețe măsurile de distanțare socială, de protecție, de igienă. Dacă pornește un nou val, predictiv cred că de acolo va pleca. Am creat o zonă de stres acolo în rândul angajaților, tocmai ca să crească responsabilitatea în rândul lor. Să nu stea în grupuri, să nu socializeze mult, să nu meargă la fumat împreună pentru că pericolul este ridicat astfel. Orice simpotomatologie să fie anunțată medicului de de familie sau să sune la 112. Dacă nu apare din zona industrială nimic, cred că vom trece cu bine“, a spus Horia Timiș, directorul Direcției de Sănătate Publică Arad.

Aradul este printre primele județe din țară ca număr de teste efectuate pe perioada pandemiei de coronavirus.

1 COMENTARIU

  1. Asta vorbeste serios? Adica pe toata perioada pandemiei s-au plimbat toti, care cum a vrut, de pe unde a vrut, de la soferi de tir la oameni care au venit din alte tari😳. Si acum zona industriala e pericolul? Ce cacat fumati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.