duatlon

Următorul eveniment are loc în 22 noiembrie

Zeci de arădeni au participat la o acţiune dedicată sportivilor amatori şi organizată de Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria municipiului Arad. Sâmbătă a fost o zi dedicată alergării și pedalării în cadrul „Duatlonul Aradului – 2014”

Concurenții au putut parcurge traseul atât în individual, cât și în ștafetă pe o rută propusă de către administrația Parcului Natural Lunca Mureșului și responsabilul de traseu, Adrian Glogovețan.

Ca element specific, anul acesta cursa competițională a avut două secțiuni de alergare, concurenții depunând un efort suplimentar față de propunerea de anul trecut. Un număr de opt județe au avut reprezentanți la acest eveniment şi anume: Arad, Timiș, Hunedoara, Caraș – Severin, Bihor, Suceava, Mehedinți și Gorj.

Un număr de 154 de participări s-au înregistrat la cele două curse – proba necompetițională –  cursa populară – Duatlonul Verde, 4 kilometri alergare și 6,5 kilometri ciclism şi proba competițională intitulată „Duatlonul Lunca Mureșului“ – 4 kilometri alergare, 6,5 kilometri ciclism și 4 kilometri alergare;

Câștigării acestui eveniment au fost la individual masculin  Laurenţiu Bogdănescu,  Ionut  Silinc și Andrei Revnic, în timp ce primele două locuri la feminin au fost ocupate de către Adriana  Klein și Daiana Găbară, reprezentantele Experiența Multisport. Pe locul 3 a ajuns Anita  Borbély din Ungaria. Clasamentul total se poate consulta pe www.experientamultisport.ro.

Din partea Clubului Sportiv Experiența Multisport și partenerilor s-au implicat în organizare o echipă formată din peste 70 de membri și voluntari, coordonatorul evenimentului fiind Sorin-Victor Roman.

Următorul eveniment – „Triatlonul Aradului“ va avea loc pe 22 noiembrie 2014 şi va cupride trei curse. Înscrierile se face pe site-ul Clubului Sportiv Experiența Multisport.

Recomandările redacției