voleiDupă o scurtă pauză competiţională, UVVG Pro Volei reia campionatul. Echipa arădeană are parte în weekend de o dublă deplasare în Divizia A2.  Elevii lui Radu Sabău vor evolua astăzi, de la ora 19,00, la Târgu Mureş iar mâine, de la 10,30, sunt la Câmpia Turzii. Nu se va putea conta pe Gligor, în timp ce noua achiziţie, ridicătorul timişorean Dan Jitaru, va juca doar în al doilea meci.
„La Târgu Mureş jucăm pe terenul ultimei clasate, sperăm să nu le facem bucuria de a produce surpriza. Eu zic că în mod normal vom câştiga fără dubii, cu 3-0. La Câmpia Turzii sper să facem un joc cât mai bun şi dacă băieţii îşi vor face treaba la fel ca la antrenamente, vom câştiga şi acolo. Din păcate Gligor nu poate face deplasarea iar Jitaru, care eu zic că este un mare câştig, va veni doar la al doilea meci, el având ceva probleme personale”, a explicat antrenorul echipei arădene, Radu Sabău.
Juniorii reiau şi ei campionatul în acest weekend. Clasaţi pe trei, arădenii dispută duminică de la ora 13, 00, la Timişoara, derby-ul vestului, cu CSS Bega.
„Jucăm cu o echipă bună, iar dacă câştigăm putem face schimb de locuri cu ei în clasament. Dacă vom termina pe trei, am putea fi în serie cu CSM Bucureşti, Constanţa şi Zalău, rămâne de văzut cine va organiza competiţia. Vorbesc de turneele sferturilor de finală, în urma cărora primele două clasate şi cele mai bune două locuri trei merg la turneul semifinal”, a comentat Radu Sabău.
Ca urmare a amânării turneelor din Ungaria şi de la Arad, elevii lui Radu Sabău sunt nevoiţi să reia campionatele fără amicale în picioare. Seniorii au ca obiectiv o clasare cât mai bună în A2, iar pentru juniori o calificare la turneul semifinal ar fi un rezultat notabil.

Recomandările redacției