După victoria istorică cu Dinamo în Cupa României, Csikszereda Miercurea Ciuc se bucură și pentru dubla victorie a juniorilor săi contra UTA-ei, în etapa cu numărul şase a Ligii Elitelor.
Ocaziile nu țin loc de puncte la Under 19
Deși au făcut un meci bun, elevii antrenați de Mihai Petcuț, Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi nu au reușit să fructifice ocaziile mari pe care le-au avut. Golurile succesului cu 2-0 al gazdelor s-au marcat în minutele 42 și 72, ambele venite în urma unor lovituri libere. Din minutul 77, ambele formații au jucat în zece oameni, la arădeni fiind eliminat Obrad.
„Să faci 1.000 de kilometri și să pierzi meciul ca noi… Nu mai sunt multe de spus. A fost un meci echilibrat în care am făcut două greșeli de începători. După aspectul jocului, nu meritam să pierdem. Am controlat jocul în ambele reprize, în mod special prima. Am avut multe ocazii dar mingea nu a intrat, am avut și gol anulat pe motiv de offside. Atitudinea a fost bună, chiar și jocul, nu am fost cu nimic inferiori”, a declarat Mihai Petcuț la finalul partidei. Creța – Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Pașcu (M. Popa) – R. Petcuț – Gruiescu, Morar (Dardai), Teodorvici (Răzban), Obrad – Nagy a fost echipa aliniată de UTA Under 19 în județul Harghita.
Un nouă înfrângere
rușinoasă la Under 17
În Liga Elitelor U17, „roș-albii” au pierdut drastic, ciucanii impunându-se cu un zdrobitor 10-0. Mircea Aslău s-a rezumat la a spune doar cuvântul „Rușine!” la finalul întâlnirii.
Acesta a trimis pe teren următorul unsprezece: Manea – Maier, Irimia, Palea, Patlagică, Merca, Moldovan T., Moldovan C., Jula, Gădărici, Aslău. Au mai jucat: Iucie, Măcean, Cleuță, Pană, Nădăban.

Recomandările redacției