Dubla lui Budur, decisivă: Crișul Chișineu-Criș – CNS Cetate Deva 2-1

0
516

Înfrângerea de la Cermei a fost uitată rapid de elevii lui Adrian Abrudean, care au învins cu 2-1 în partida de pe teren propriu contra celor de la Cetate Deva.
După o primă repriză dominată în mare parte de „alb-albaștri”, des­chiderea de scor a venit oarecum firesc: Maghici a reluat spre careu, Ianc a prelungit și Budur a trimis în poartă de lângă bară. Modan a revenit printre titulari, dar nu a avut o repriză strălucită, ratând mai multe situații destul de clare.
Imediat după pauză, oaspeții au egalat, contrar cursului jocului, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri executată perfect de Voineag. După alte șanse ratate de Modan și Budur, cel din urmă a înscris golul de trei puncte în min. 75. Piț a centrat, iar „bulgarul” a preluat în careu și l-a executat pe portarul Anton.
Victoria urcă Crișul pe locul patru, iar peste o săptămână elevii lui Abrudean au un meci teoretic facil, pe teren propriu cu codașa CSM Lugoj.
Formații:
Crișul: Dagău – Pavel, Gligor, Siminic – Maghici (Clej 64), Ianc, Gâlcă, Lezeu (Ciornei 64) – Piț, Modan (Lung 90+2), Budur (Al. Mihai 90).
Deva: Anton – Mirică, Șoit, Ra­dak, Kelemen (Teodorescu 80) – Boldea, Capotă – Cristian, Circov (Fe­tița 65), Voineag (Jude 76) – Voinea.
Arbitri: Claudiu Gaitin (Timi­șoara) – Ludovic Zifceac (Aleșd), Fla­vius Seiche (Sânmihaiu Almaşului).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.