Dublă tragedie pentru o familie din Arad. După moartea soției, casa le-a ars până s-a făcut scrum

0
1734

Au trecut aproximativ cinci săptămâni de când viața unui arădean și a celor doi copii pe care îi are s-a schimbat complet. În urmă cu cinci săptămâni, soția și mama acestora s-a stins din viață. Momentul a fost unul care i-a marcat pe toți cei care îi cunoșteau și care a reușit să lase un gol în inimile acestora.

Astfel, în data de 21 august, un mesaj a apărut pe facebook. Acesta era un omagiu pentru cea care s-a stins din viață: „A trecut o lună de zile de când ne-a părăsit mama, și tot la fel de gol se simte, toți suntem triști, pustii, nefericiți și fără cuvinte. La mormântul ei astăzi toate coroanele s-au ofilit, dar de sub ele răsare o cruce de fier și un trandafir. Tot ce a rămas din ea este amintirea și o cruce grea, care te lasă fară aer și te face să îți pierzi firea. Greu e să redau frumuesețea si sentimentale pe mormântul mamei, dar cel mai frumos este să pleci împacăt și focusat pe problemele tale. Rămas bun Dana Babencu, nu te voi uita, îți voi mai aduce o floare și o lumânare la curcea ta și promit că nu te voi uita mama mea“, scria Paul Sorin-Antoniu.

După ce au trecut prin clipe grele, ceva și mai rău li s-a întâmplat. Casa le-a luat foc complet, făcându-se scrum. Toate acestea au avut loc ieri și fiind o povară greu de suportat, prietenii familiei s-au mobilizat imediat și au început să ceară ajutor pe rețelele de socializare.

Acum o lună, ne-a șocat pe toți moartea fulgerătoare a colegei noastre Arad, Dana Babencu, fiind o lovitură nedreaptă a sorții pentru Tibi și pentru cei doi copii ai lor. Nu a fost îndeajuns această pierdere pentru ei și pentru noi … ieri le-a luat foc casa și a ars până în temelii… Nu sunt cuvinte pentru a descrie măsura dublei tragedii care apasă pe umerii lui Tibi și pe a celor doi copii rămași orfani de mamă. Eu cred că a venit momentul solidarității financiare pentru a arăta că suntem alături de Tibi și familia lui în aceste grele momente.

Ce spuneți ?

Voi vorbi cu Tibi și îl voi întreba cum putem să-l ajutăm eficient, fără să cheltuim pe lucruri care nu-i sunt utile în acest moment. După cum am spus, în acest moment avem 6.000 de lei din care vom achiziționa diferite lucruri și le vom dona familiei

Postez aici și contul personal al lui Tibi pentru cei care doresc să doneze direct în contul lui :

Titular cont : Babencu Robert-Tiberiu

Cont IBAN : RO18INGB0000999908477126

Banca : ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București

Cod SWIFT : INGBROBU

Cod BIC : 606410008“, era mesajul lui Siegfried Mayer, postat pe rețelele de socializare.

Această prezentare necesită JavaScript.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.