Duckadam nu crede că FCSB-ul are prea multe șanse în preliminariile Europa League

0
176

Cupa României a fost câștigată de către FCSB, iar aceasta va intra în turul întâi preliminar al Europa League. Chiar dacă echipa lui Becali va fi cap de serie până în play-off, fostul mare portar, Helmut Duckadam, crede că FCSB are șanse de reușită foarte mici dacă echipa nu va fi mai unită.
Helmut Duckadam, președinte de ima­gine al clubului până nu de mult, crede că FCSB nu este un grup unit și nu formează o echipă legată. El consideră un mare dezavantaj pentru echipă, în ideea în care acesta încearcă să avanseze în grupele unei competiții continentale, după doi ani de pauză.
Fostul portar nu vede situația foarte roz, acesta consideră că echipa face prea multe execuții individuale, ceea ce va reprezenta o problemă pentru FCSB în preliminariile Europa League.
„Până nu va veni un antrenor adevărat, să facă din acești jucători o echipă… FCSB nu a arătat ca echipă. Erau niște
execuții individuale unde se câștiga un meci. Dacă nu se schimbă stilul de joc, și nu văd când ar putea forma o echipă într-un timp atât de scurt, înseamnă că va fi un nou an ratat în Europa. Acolo e durerea cea mai mare, pentru că luai bani și făceai o reclamă bună jucătorilor. Nu văd prea roz situația. Va fi greu să vină Reghecampf. Patronul a mai încercat cu antrenori secunzi, a încercat și cu Vintilă, că venea de la școala Hagi”, a declarat Helmut Duckadam, într-o emisiune, la Digi Sport.
Echipa lui Becali, va porni conform calculelor de pe hârtie, cu prima șansă în primele trei tururi preliminare din Europa League. Însă, în faza play-off-ului, echipa antrenată de Toni Petrea poate întâlni un adversar mult mai bine cotat, precum Tottenham sau Galatasaray.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.