Situaţia tensionată dintre FCSB şi CSA Steaua i-a făcut pe oficialii echipei finanţate de Gigi Becali să anunţe proteste ample în aproape ţara, inclusiv şi în Bucureşti.
Preşedintele de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam,
le-a reamintit fanilor că pe 25 februarie sunt aşteptaţi în stradă, în 33 de judeţe plus Bucureşti, pentru a protesta, în privinţa conflictului cu CSA Steaua.
„Pentru că tot suntem în perioada mitingurilor, vreau să le reamintesc fanilor Stelei, echi­pa actuală, că pe data de 25 februarie, în 33 de judeţe, dar şi în Bucureşti, vom avea un miting de susţinere a echipei. Am încredere în actualul lot şi în munca pe care o face Laurenţiu Reghecampf şi sunt convins că la finalul sezonului vom celebra un nou titlul de campioni”, a declarat Duckadam la DigiSport.
Câştigătorul Cupei Campionilor din 1986 pare impulsionat şi de numărul mare de care s-a bucurat meciul dintre CFR – FCSB, scor 1-1. În tribunele Stadionului Constantin Rădulescu au fost prezenţi 13.000 de oameni.
„Noi ne bucurăm şi suntem mândri că pe oriunde vine Steaua sunt stadioane aproape pline. Acest lucru cred că trebuie urmărit de către cei care nu şi-au dorit ca la Bucureşti echipa noastră să fie susţinută de un număr poate mult mai mare”, a adăugat Duckadam.

Recomandările redacției