Duel Mourinho – Pochettino pentru semnătura arădeanului Man?

0
282

Pe lista cluburilor care îl curtează de Dennis Man s-au mai adăugat două de top, din Premiere League. Englezii de la The Sun anunță într-un articol cu titlul „He`s The Man” că forma arătată de mijlocașul ofensiv de 20 de ani în acest sezon a deschis o luptă între Manchester United și Tottenham pentru semnătura arădeanului.
Mauricio Pochettino, antrenorul lui Spurs, și-ar fi trimis un scouter pentru a-l vedea la lucru pe jucătorul luat de FCSB de la UTA în duelul dintre FCSB și Viitorul, însă Jose Mourinho rămâne și el cu ochii pe fotbalistul lui Dică. Tot jurnaliștii din Albion au amintit că pe lista cluburilor importante care se află pe urmele lui Man se află și Roma și Fenerbahce. Turcii au făcut deja o ofertă de 3 mi­lioane de euro pentru fotbalistu crescut de Atletico, dar Gigi Becali nu pare dispus să renunțe la „perla” sa pentru o sumă mai mică de 30 de milioane de euro. Totuși, The Sun anunță că finanțatorul ar fi dispus să accepte și o sumă mai mică.
Peste nicio lună de zile se redeschide perioada de transferuri, Manchester United și Tottenham ar putea face, la rândul lor, oferte concrete pentru mijlocașul care și-a trecut în cont 7 goluri și 3 assist-uri în cele 22 de meciuri adunate în toate competițiile acestui sezon.
Dennis Man a ajuns la FCSB în vara lui 2016, de la UTA, pentru 300.000 de euro. Ulterior, clauza de 100 de mii de euro pentru zece partide jucate în Liga 1 de tânărul fotbalist a fost renegociată de Becali, care – în schimb – va trebui să le achite „roș-albilor” alte 100 de mii euro la debutul într-un meci oficial al lui Man la prima reprezentativă a României.
Actuala valoarea de piață a internaționa­lului de tineret din Vladimirescu este de 2,7 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.